N24VijestiCrna kronikaU 20. godini preminuo Mato Matić, dan ranije branio boje svoje momčadi...

Crna kronika

U 20. godini preminuo Mato Matić, dan ranije branio boje svoje momčadi HNK Mladost

PODIJELITE ČLANAK
Golman ekipe HNK Mladost Domavljevac, 20-godišnji Mato Matić, preminuo je danas. U ekipi su šokirani jer je još jučer Matić branio za svoju momčad.

“Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol. Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskrena sućut njegovoj obitelji, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smio ovako završiti. Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj odori, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku.

Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakoj minuti koju si proveo s nama. Bodri nas sada s nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast.

Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vrijedno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti.

Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smijeha i lijepih trenutaka. Počivaj u miru anđele naš”, poručili su iz kluba.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još