N24VijestiU zagrebačkoj Areni održana dva koncerta Saše Matić

N24-VIJESTI

U zagrebačkoj Areni održana dva koncerta Saše Matić

PODIJELITE ČLANAK

Napuniti najveću hrvatsku dvoranu dvije večeri zaredom mogu samo rijetki, a to je uspjelo Saši Matiću. U zagrebačkoj Areni održana su dva Sašina koncerta pod nazivom Dva života.

Dva dana za redom su se formirali dugački redovi pred dvoranom. Drugi koncert zaredom Saše Matića u Areni Zagreb organiziran je jer se za prvi tražila koja karta više. Svi su željeli biti dio najavljenog spektakla, koji je Saša Matić priredio svojim obožavateljima u sklopu proslave dva desetljeća karijere.

Gosti na koncertu

Njegov izlazak na veliku pozornicu zagrebačke Arene popraćen je ovacijama, a Saša Matić uzvratio je nizom svojih velikih hitova poput Kralja izgubljenih stvari do novijeg Ti i ja sa svog zadnjeg albuma Dva života. Prve večeri na pozornici su se pridružile Severina i Milica Pavlović, a drugu večer su s njim zapjevali Lexington Band i Milica Todorović.

40.000 ljudi u dva dana

“Nakon svega mogu samo još jednom zahvaliti svojoj predivnoj publici – činite me najsretnijim čovjekom na svijetu. Energija koja je obje večeri nastala u dvorani bila je jednostavno nevjerojatna, gotovo opipljiva. Podijelili smo neke nezaboravne trenutke jer sreća se uvijek više osjeti, a tuga lakše preboli kada se podijeli. Iz Zagreba nosim uspomene za cijeli život”, rekao je Saša Matić.

 

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još