spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaUbila sina (3) da bi mogla kod dečka, a posebno jeziva uloga...

JEZIVO

Ubila sina (3) da bi mogla kod dečka, a posebno jeziva uloga je maloljetne sudionice

PODIJELITE ČLANAK

U prvom tekstu našeg feljtona o slučajevima koji su potresli Hrvatsku pročitajte priču Chiare Pašić, okrutne majke koja je ubila svog trogodišnjeg sina Denisa. 

Ujesen je trebao krenuti u vrtić. Maleni Denis star svega tri godine taman je dobio par kila i izgledao je kao lutkica. Bio je slatko dijete. Riječi su to kojima je baka Rita Rojnićopisala svog dragog unuka nakon što je brutalno ubijen krajem svibnja 2017. godine. Dječaku je na vrlo okrutan načinu malom stanu u Puli presudila njegova vlastita majka Chiara Pašić uz pomoć maloljetnice (14), s kojom je kasnije tijelo djeteta bacila u more.
Povod takvom grozomornom zločinu, doznalo se kasnije, bio je i više nego bizaran. Chiari, tada 32-godišnjoj mladoj ženi, sinčić je zasmetao jer je naumila otići kod kod dečka kojeg je tek upoznala preko društvene mreže u Makedoniju.

Najbolja žena na svijetu’

Majka i 14-godišnja djevojčica te su ljetne večeri odlučile u smrt poslati Denisa. Dok je dijete ležalo na krevetu, maloljetnica mu je stavila jastuk na lice, a Chiara mu je pridržavala noge. Kako se maleni koprcao, okrutna majka je sjela na jastuk na lice djeteta dok mu je maloljetnica pridržavala noge, a onda su zajedno odnijele beživotno tjelešce pokriveno dekom na područje bivše vojarne Katarina na Valelungi i bacile ga u more.

Baka Rita prisjetila se da je te ljetne večeri sve bilo normalno. “Da sam znala što se događa, došla bih tamo, izlupala bih ih sve”, rekla je 2019. za Jutarnji list. Kazala je i da se u tom periodu svakog dana nekoliko puta čula s Chiarom i provjeravala je, kao i da je njezinoj kćeri konačno krenulo nabolje.

“Uzimala je i tablete, ali joj se od njih spavalo pa nije bila sretna zbog toga. Ipak, sedam godina ona je živjela u strašnim uvjetima, nisam ni očekivala čuda preko noći”, priznala je Rita koja na krije da je Chiara bila psihički bolesna. Od svoje 15. godine imala je probleme, stalno je lagala i često se upuštala u seksualne odnose.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img