spot_img
spot_img
N24VijestiSvijetUpoznajte ovu deseteročlanu obitelj, žele još djece

Priča o velikoj obitelji

Upoznajte ovu deseteročlanu obitelj, žele još djece

PODIJELITE ČLANAK

Bračni par Dezire i Kris Spigal imaju jednu od najmnogobrojnijih obitelji na svijetu i kažu da ne namjeravaju tu da stanu. Naime, najviše uživaju u tome da gledaju kako njihova djeca rastu i mjenjaju se. Iako imaju puno obveza tijekom dana, ne žale se već sa velikim elanom brinu o svojim mališanima, ističući da imaju veliku pomoć i od starijih nasljednika.

Kris i Dezire upoznali su se preko zajedničkog prijatelja 2013. i već naredne su stali na ludi kamen. Oboje tvrde da su jedno u drugom prepoznali saputnika za cijeli život. Sjajno se slažu, imaju slična razmišljanja i upotpunjuju se, a kako i sami naglašavaju, zahvalni su Bogu što su se pronašli. Iako imaju pune ruke posla sa brojnom djecom, zajedno ih imaju osmoro. Kris iz prethodnih veza ima još osmoro, a Dezire troje.

Uprkos velikoj porodici, Dezire tvrdi da uživa u trudnoći i da razmišlja o još jednom djetetu. “Zaista smo plodni. Imamo 10 devojčica i devet dečaka. Otvorena sam za dvadeseto dete. Ne smeta mi da imam još djece”– istakla je ona.

“Volim da imam toliko dece. Mi smo savršeno-nesavršena, mešana porodica. Samo idemo napred “ – navodi ona.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img