N24VijestiBiHUspješni nastupi za plesače plesnog studija B-Dance u Splitu i Banja Luci

N24 VIJESTI

Uspješni nastupi za plesače plesnog studija B-Dance u Splitu i Banja Luci

PODIJELITE ČLANAK

Za plesni studio B-Dance protekla dva vikenda bila su bogata plesom, pjesmom, nagradama i druženjem. Naime, B-Danceri su sudjelovali na velikom međunarodnom natjecanju koje se održalo 12. i 13. studenog u Splitu pod nazivom Dalmatian Dance Trophy te dječjem festivalu Mali kompozitor 20.11. u Banja Luci.

Plesači ovog eminentnog studija natjecali su se u hip hop i break dance kategoriji i osvojili tri prva mjesta. I to 1.mjesto break dance grupa juniori u sastavu sa Ivan Perić, Josip Ambruž, Ivan Šunjić i Andrej Šunjić, te hip hop solo Sarah Tiro i duo Sarah Tiro i Petra Banović.

Ali to nije sve, 20.11. u Banja Luci na međunarodni dan djeteta održao se dječiji glazbeni festival „Mali kompozitor“ na kojem su nastupile članice vokalno plesne grupe B-Stars koje su također osvojile zapažene nagrade. Petra Glibo sa pjesmom „Ljubav“ osvojila je 1. nagradu dječjeg žirija, a Sara Penavić sa pjesmom „Da sam ja sunce“ 3.nagradu stručnog ocjenjivačkog
suda.

Plesače plesnog studija B-Dance u narednom periodu očekuju brojni novi projekti, revijalni nastupi kao i edukativno zabavne radionice, završno natjecanje u Sarajevu te veliki svečani koncert povodom dolaska Betlehemskog svjetla u Mostar koji će se održati 13.12. u velikoj
dvorani H.D. hercega Stjepana Kosače s početkom u 19.30h u organizaciji odreda izviđača „Radobolja“ i plesnog studija B-Dance.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još