spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaUŽAS U NJEMAČKOJ: 16-godišnjakinja i 14-godišnjakinja seksualno zlostavljane u stanu, same došle...

Crna kronika

UŽAS U NJEMAČKOJ: 16-godišnjakinja i 14-godišnjakinja seksualno zlostavljane u stanu, same došle u bolnicu

PODIJELITE ČLANAK

U subotu navečer u stanu u Berlinu seksualno su zlostavljane 16-godišnjakinja i 14-godišnjakinja. Navodno su namamljene u stan u kojem su im dvojica muškaraca dala droge. Djevojke su pobjegle iz stana i otišle u bolnicu, piše Fenix.

Prema policijskom priopćenju, djevojke su bile na Alexanderplatzu. Bild se poziva na izvor iz policije i piše kako su dvojica muškaraca navodno započela razgovor s maloljetnicama na Alexanderplatzu. Nagovorili su djevojke da dođu s njima u stan u Neuköllnu. Maloljetnicama su dali marihuanu, kokain i alkohol.

Muškarci su navodno tražili od djevojaka da se upuste u seksualnu aktivnost. – Maloljetnice to nisu htjele, već su ih vjerojatno muškarci natjerali, pišu njemački mediji.

Prema informacijama Bilda, još uvijek nije jasno kako su se djevojke oslobodile i izašle iz stana. Same su došle u bolnicu. Počinitelji još nisu uhvaćeni. Istraga je u tijeku.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img