spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaUznemirujući video: Pojavila se snimka napada na nesretnog Denisa Tota, dan kasnije...

Crna kronika

Uznemirujući video: Pojavila se snimka napada na nesretnog Denisa Tota, dan kasnije je umro

PODIJELITE ČLANAK

Makedonski mediji objavili su snimku sigurnosnih kamera na kojoj je se vidi premlaćivanje Denisa Tota, hrvatskog rukometaša koji je preminuo u petak 8. travnja u bolnici u Skoplju.

Tot je u noći sa srijede na četvrtak 7. travnja u jutarnjim satima primljen u bolnicu u Skoplju, a premda su prve informacije koje su stizale iz Sjeverne Makedonije govorile da nije imao vidljivih ozljeda odnosno da nije bila riječ ni o kakvoj tučnjavi, kasnija saznanja sjevernomakedonskih novinara to su demantirala.

Denis je napadnut i pretučen ispred jednog noćnog kluba u Skoplju, za što sada postoji i video dokaz, piše Republika.mk.

Dobio udarac u glavu, pao na beton i ostao ležati

Na snimci nadzornih kamera vidi se da je Denis dobio udarac šakom u glavu od jednog od počinitelja, nakon toga je pao na beton i ostao nepomično ležati. Uslijedilo je iživljavanje, dobio je nekoliko udaraca nogom u glavu dok je bespomoćno ležao na betonu. Najagresivnija je bila jedna djevojka koju su jedva obuzdali i to nakon što je nekoliko puta već nasrnula na našeg rukometaša.

Poslije otprilike pola minute napadači su, valjda, shvatili što se dogodilo pa je čak i onaj koji je prvim udarcem srušio Tota na pod došao do njega kako bi mu pokušao pomoći.

Priča je, nažalost, imala stravičan epilog. Pozvana je hitna pomoć koja je Tota odvela u bolnicu gdje su se liječnici više od 24 sata borili za njegov život, ali nisu uspjeli. U petak oko podne stigla je vijest da je Denis preminuo.

Ovog utorka 12. travnja bit će pokopan na gradskom groblju u rodnom Đakovu.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img