spot_img
spot_img
N24VijestiBiHVeliki međunarodni uspjeh FM Mile Bertovića iz Viteza

N24 Sport

Veliki međunarodni uspjeh FM Mile Bertovića iz Viteza

PODIJELITE ČLANAK

Naš fantastični trener FM Mile Bertović odigrao je fenomenalni  turnir na Kupu Hrvatske koji je održan na Malom Lošinju 14.05.2023. nastupajući za Šahovski klub Petar Žaja iz Aržana.

U veoma jakoj konkurenciji klubova iz cijele Hrvatske partija koju je na Mile Bertović odigrao protiv IM Branimira Jukića proglašena je najboljom odigranom partijom na finalu kup natjecanja.

Osim toga 29.10.2023. ova partija je bila prikazana  na HRT 3 u udarnom terminu od 18.30 sati u emisiji ŠAHOVSKI KOMETAR koju vodi  šahovski Velemajstor Alojzije Janković gdje je voditelj naglasio da Mile Bertović dolazi iz Viteza i da se bavim sa mladim šahistima, što je odlična promocija Viteza kao grada šaha kao i našeg šahovskog kluba.

Cijelu emisiju možete pogledati na linku.

Naš Klub izuzetno je ponosan na veliki uspjeh našeg trenera Mile Bertovića i ovim putem mu i javno upućujemo iskrene čestitke. Ovo je još jedan dokaz kako  se  prije svega ljubav prema šahu a potom i mukotrpni sustavan rad  isplati. Ovaj uspjeh našeg trenera će dati još veći vjetar u leđa našoj školi šaha i svim našim polaznicima, kojih ove godine samo u predškolskoj dobi imamo 6, a ostalim članovima će biti smjernica kako da dalje nastave sa svojim konstantnim napretkom u igri”, istaknuo je Miroslav Ivančić, predsjednik Šahovskog kluba “Vitez 2013” iz Viteza.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img