spot_img
spot_img
N24SportNogometVIDEO: Luis Suarez na rubu suza, poruku mu poslao i Lionel Messi

Nogomet

VIDEO: Luis Suarez na rubu suza, poruku mu poslao i Lionel Messi

PODIJELITE ČLANAK

Suarez je u domovinu doputovao privatnim avionom, čiji je vlasnik njegov veliki prijatelj i bivši suigrač iz Barcelone Lionel Messi. Na stadionu su ga dočekale ispunjene tribine i velike ovacije.

“Dobar dan svim navijačima Nacionala i cijelom Urugvaju. Želim vam zahvaliti, jer sam ovdje za vas i jer želim biti ovdje. Nigdje neću biti sretniji nego ovdje. Imam troje divne djece. jedno od njih htjelo vidjeti me kako igram u Nacionalu”, rekao je vidno uzbuđeni Suarez koji je bio na rubu suza.

“Sada želim uzvratiti ovu ljubav na terenu sa svojim suigračima. Došao sam jer želim pobjeđivati. Moramo se boriti za trofeje. Uvjeren sam da ako budemo radili dobro možemo osvojiti prvenstvo Urugvaja, Urugvajski kup i Južnoamerički kup. Moramo se usredotočiti na igranje nogometa i uživanje”.

Na stadionu je puštena i Messijeva video poruka.

“Znam koliko ti je važno da budeš u Nacionalu, da se vratiš kući, u svoju zemlju nakon toliko vremena. Želim ti sve najbolje. Sada ću morati pratiti rezultate Nacionala.”

Suarez je kao 18-godišnjak 2005. seniorsku karijeru počeo u Nacionalu, pre nego što je otišao u Europu. S urugvajskim klubom potpisao je ugovor na pet mjeseci. U njemu ima garanciju da će odigrati najmanje 16 utakmica, kako bi bio u formi za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img