spot_img
spot_img
N24Vijesti(VIDEO) Voditeljica ga izbacila iz emisije jer je govorio protiv Vučića

Vijesti

(VIDEO) Voditeljica ga izbacila iz emisije jer je govorio protiv Vučića

PODIJELITE ČLANAK

Emisija Uranak na K1 televiziji u Srbiji poznata je po voditeljici i urednici emisije Jovani Joksimović. Danas ujutro se ona uživo u programu posvađala s gostom i izbacila ga iz emisije – jer je govorio protiv predsjednika Aleksandra Vučića.

Naime, jutrošnji gosti su bili lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević i lider LSV-a Nenad Čanak. Situacija je eskalirala kada je Đorđević rekao da je Vučić izdajnik.

Joksimović: “Nije u redu da pričate o čovjeku koji nije ovdje.”

Đorđević: “Pa nije on čovjek koji nije ovdje, on je čovjek u frižideru, on je čovjek u čaši, on je u svemu što mi živimo.”

Joksimović: “Možda kod vas.”

Đorđević: “Nije kod vas? Kako nije kod vas? Nije u ovoj televiziji? Tanjug ste tek tako kupili i dobili”, rekao je te dodao da su Joksimovići u sustavu koji uništava Srbiju.

Joksimović: “Treba vas biti sramota. Sad ću vas izbaciti napolje. Dajte reklame. Jeste dobili priliku da razgovarate na neku temu? Ja vam kažem što je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas netko pozove na neku temu, na tu temu pristanete razgovarati i razgovarate. Kažem vam, ne možete pričati ni o kome da je izdajnik. Kraj priče. Sramota, bre, hajde… Reklame.”

Đorđević: “Neće ovo trajati vječno”, završio je on.

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img