spot_img
spot_img
N24MagazinVITEZ/Fotogalerija: Održana edukacija na temu "Tajna uspješnog odgoja - Sve o odgoju...

N24 Vijesti

VITEZ/Fotogalerija: Održana edukacija na temu “Tajna uspješnog odgoja – Sve o odgoju sretnog djeteta što ste željeli znati”

PODIJELITE ČLANAK

U organizaciji OO Mladeži HDZ BiH Vitez, OO HDZ BiH Vitez i udruga “Novi svijet za djecu i mlade” i “HUM u Središnjoj Bosni dr.sc. Ankica Baković danas je održano predavanje na temu “Tajna uspješnog odgoja- Sve o odgoju sretnog djeteta što ste željeli znati” u Kazališnoj dvorani Vitez.

Kao što smo pisali, dr.sc. Ankica Baković je Certificirani neurofeedback terapeut i učitelj na Europskom institutu za Realitetnu psihoterapiju u Kranju, Slovenija. Psihologiju završila kao najbolji student generacije. Dobitnik rektorove nagrade Filozofskog fakulteta u Zadru te stipendist Republike Hrvatske za posebno nadarene studente. Od 2003. godine stalno uposlena u Domu zdravlja Livno te trenutno voditeljica Centra za mentalno zdravlje. Tijekom 2004.-2005. godine radi na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu kao asistent prof.dr Šimunu-Šiti Ćoriću. 2006. godine nakon završene edukacije u Splitu dobiva Certifikat NLP praktičara priznat od strane International Network for Humanistic Neurolingvistic Programming (INHNLP) i American Bord of NLP ( ABNLP). Nakon toga upisuje edukaciju na William Glasser Institutu (WGI) te započinje edukaciju za psihoterapeuta. Tijekom 2013. i 2014. god. pod vodstvom učitelja, direktora i osnivača klinike „Ready to Focus“, dr. Bradley J. Oostindie završava edukaciju iz frekvencijske metode neurofeedback treninga te dobiva naziv Certificirani neurofeedback terapeut ( West Michigan, USA). Dodatnu specijalnost na području couchinga stiče završavajući edukaciju na Academy of Choice (USA, Board Certified Coach) kod utemeljiteljice In side Out Coching-a Kim Olver (photo). U travnju 2017. godine uspješno polaže ispit na Europskom institutu za realitetnu psihoterapiju (EIRT, Slovenija) te dobiva zvanje učitelj istoimene psihoterapije (photo). U rujnu 2017. godine stekla diplomu psihoterapeuta sa Europskog instituta za realitetnu psihoterapiju. 2019. dobila plaketu unutar nominacija “Snaga izvrsnosti” časopisa Gracija za iznimna postignuća na planu nauke i obrazovanja u BiH.

Na samom predavanju mogle su se čuti razne metode odgoja djece. Također posjetitelji su imali priliku postaviti pitanja i razgovarati o temi koja ih zanima.

Organizatori se zahvaljuju dr.sc. Ankici Baković na dolasku, kao svim posjetiteljima ovoga događaja.

 

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img