spot_img
spot_img
N24Duhovni kutakVitežanin Nikola Maros bos hodočastio Svetom Ivi u Podmilačje

SVAKA ČAST!

Vitežanin Nikola Maros bos hodočastio Svetom Ivi u Podmilačje

PODIJELITE ČLANAK

Vitežanin Nikola Maros bos je hodočastio Svetom Ivi u Podmilačje. Nikola je u pratnji prijatelja Kristijana Vrepca u petak popodne krenuo iz svoje Gornje Večeriske prema Podmilačju, gdje je stigao danas u popodnevnim satima.

“Povod mog hodočašća i tomu da idem bos svetom Ivi je moj rođak, koji me potaknuo još prošle godine kada je postaje izašao bos. Na putu prema dolje smo naišli i na momka koji slijep ide postajama, gdje sam sebi rekao, ako Bog da zdravlja idem i ja bos sljedeće godine”, govori Nikola za portal Vitez.info.

“Put je bio dug i bolan, ali hvala Bogu i dobrim ljudima, na lijepim riječima i djelima. Hvala Kristijanu koji je u stopu bio uz mene, hvala logistici, odnosno Anti Marosu koji je svakih 100 metara stajao i bio spreman sa okrjepit i osvježenjem. Hvala i Anti Sivonjiću, koji nam je ustupio kući da se možemo istuširati i odspavati u krevetu”, ističe za naš portalNikola.

Kako kaže, nastojat će sigurno ovo ponoviti i opet nekad hodočastiti bos Svetom Ivi u Podmilačje.

“Nisam siguran hoću li uspjeti sljedeće godine, ali nastojat ću ponovno hodočastiti bos. Uz Boga možemo sve uspjeti, s njim ništa nije nemoguće. Sveti Ivo, usliši naše molitve i moli za nas”, zaključuje naš razgovor Nikola Maros.

I ovim putem Nikoli čestitamo od srca, a njemu, kao i svim hodočasnicima, želimo da sveti Ivo usliši njihove molitve.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img