N24VijestiCrna kronikaZaplijenjeno šest kilograma kokaina u Njemačkoj: Među uhićenima državljani BiH i Hrvatske

Uhićeno pet osoba

Zaplijenjeno šest kilograma kokaina u Njemačkoj: Među uhićenima državljani BiH i Hrvatske

PODIJELITE ČLANAK

Istražitelji odjela kriminalističke policije u Friedrichshafenu pri sjedištu policije u Ravensburgu prošli su tjedan zaplijenili šest kilograma kokaina u Leutkirchu.

Naknadnom pretragom pronađena je i veća količina gotovog novca koja vjerojatno potječe od prodaje narkotika, kao i drugi dokazni materijali. Od prošlog tjedna se petorica osumnjičenih nalaze u pritvoru.

“U sklopu opsežnih istraga dobivene su indicije o planiranoj isporuci kokaina. Primopredaju kokaina u Leutkirchu pratila je policija. Kada su osumnjičenici pokušali preprodati kokain, pristupila im je specijalna jedinica, piše Fenix-magazin.

Na više mjesta na području Leutkircha privremeno su uhićena petorica muškaraca u dobi od 30 do 39 godina s bosanskohercegovačkim, hrvatskim, grčkim i talijanskim državljanstvom koji su se bavili poslovima s drogom. Na zahtjev državnog odvjetništva u Ravensburgu sutradan su privedeni nadležnom sucu koji je u svim slučajevima odredio istražni zatvor”, navodi policija u svom priopćenju.

Naknadnim pretragama stana pronađena je i privremeno oduzeta opojna droga, gotovi novac i veći broj dokazno relevantnih predmeta.

Kriminalističko istraživanje ovog slučaja još nije dovršeno i očekuje se da će potrajati, navode njemački mediji.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još