spot_img
spot_img
N24VijestiZlatan Ibrahimović majci kupio stan na hrvatskoj obali: Želim da mi djeca...

Vijesti

Zlatan Ibrahimović majci kupio stan na hrvatskoj obali: Želim da mi djeca dolaze u Hrvatsku

PODIJELITE ČLANAK

Zlatan Ibrahimović (40) izdao je novu autobiografiju Adrenalin. U njoj spominje majku Jurku Gravić, rođenu u selu Prkos, koje se nalazi u zadarskom zaleđu pokraj Škabrnje.

“Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga, gdje joj žive dvije sestre za koje je jako vezana, s kojima se godinama nije mogla vidjeti. Zbog rata i svega ostalog. Drago mi je da je dobro. Sretna je tako, a od mene nikad ništa nije tražila. Želimo joj poslati Maxija i Vincenta, same, bez mame i tate. Trebaju se naučiti samostalnosti. Želim da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može štošta naučiti”, stoji u ulomku iz Adrenalina.

Zlatan i njegova nevjenčana supruga Helena Seger su zajedno 18 godina i imaju sinove Maximiliana (15) i Vincenta (14).

Baka mu je poginula u bombardiranju Hrvatske

Jurka Gavrić je Zlatanovog oca Šefika upoznala u Švedskoj, kamo su oboje emigrirali. Šefik je iz rodne Bijeljine 1977. otišao u Švedsku, a četiri godine potom dobili su Zlatana. Majka Jurka za život je zarađivala kao čistačica, a otac Šefik borio se s alkoholizmom, o čemu je i Zlatan javno govorio. Jurka i Šefik rastali su se kada je Zlatan imao dvije godine. U ranije objavljenoj biografiji Ja sam Zlatan otkrio je kako mu je baka poginula u bombardiranju Hrvatske.

“Rat je bio čudna stvar. Nisam znao ništa o njemu. Nije mi bilo jasno zbog čega su mama i sestra obučene u crninu. To je bilo zbog bake koja je poginula u jednom bombardiranju u Hrvatskoj. Svi su bili tužni osim mene, mene nije bilo briga je li neko Srbin ili Bošnjak ili što već.”

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img