N24MagazinLifestyleZnakovi da je vašem partneru stvarno stalo do vas

Lifestyle

Znakovi da je vašem partneru stvarno stalo do vas

PODIJELITE ČLANAK

Ponekad nam jednostavno treba potvrda da smo voljeni, ali kako znati da ste svojem partneru stvarno centar svijeta? Pročitajte u nastavku.

1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke.

Vaše mišljenje uvijek mu je važno, neovisno o situaciji. Na primjer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome prije nije razgovarao s vama. Želi da sudjelujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog osobnog i vašeg zajedničkog života.

2. Govori vam stvari koje nikom drugom nije rekao.

Muškarci se ne povjeravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama dijeli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao niti najboljem prijatelju, onda ima beskrajno povjerenje u vas.

3. Želi s vama provoditi puno vremena.

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvijek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv – sam inicira izlaske i druženja.

4. Voli s vama razgovarati o (zajedničkoj) budućnosti.

Mnogi muškarci strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problema, dobili ste jackpot. Muškarac ne mora biti 100 posto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

5. Ponosan je na vas.

Nikad ne ostaje ravnodušan na vaše uspjehe i veseli im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se pre drugima pohvali vama.

6. Brine o vama i želi da budete sretni.

Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora – on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kada ste umorni… Briga o vama jedan je od njegovih prioriteta.

7. Podupire vaše ciljeve.

Ne osjeća se ugroženo zbog činjenice da želite biti uspješna i ostvarena žena. Podupire vas u svemu što želite napraviti. Uvijek je uz vas kada vam zatreba savjet i pomoć jer želi vidjeti kako ostvarujete svoje snove i biti uz vas kad se to dogodi.

8. Ne flertuje s drugim ženama.

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Baš kao što ćemo mi žene prokomentirati naočitog muškarca, tako će i oni zapaziti zgodnu ženu. U tome nema ništa loše, a do problema dolazi samo kad se prelazi granica dopustivog u vezi. Očiti flert s drugim ženama definitivno ulazi u kategoriju prijestupa i mnogo muškaraca ne odriče se flertanja čak ni kada su u vezi. Muškarcu kojem flert ni ne pada na pamet definitivno ste centar svijeta.

9. Ne skriva vas od obitelji i prijatelja.

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji je ne želi predstaviti svojim prijateljima i obitelji. Naravno, za sve postoji vrijeme i mjesto pa nitko ne očekuje obiteljski ručak nakon prvog spoja. Kada ste se dovoljno zbližili, sasvim je prirodno imati potrebu upoznati svoju posebnu osobu s najmilijima. Muškarac koji vas bez zadrške uvodi u svoj krug prijatelja i predstavlja obitelji definitivno vas želi u svom životu.

10. Ne povlači se na prvi znak problema.

Rasprave i svađe sastavni su dio svakog ljubavnog odnosa. Ne postoji veza bez problema, a hoće li to na njoj ostaviti neizbrisiv trag ovisi isključivo o komunikaciji između partnera. Izbjegavanje otvorenog razgovora loš je znak. S druge strane, sposobnost hvatanja u koštac s problemima i želja da se ti isti problemi riješe kako biste imali što funkcionalniji odnos, znak je kvalitetnog muškarca koji vas iskreno voli i stalo mu je do toga da stvari između vas budu “pod kontrolom”.

n24.ba
PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još