spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaFILMSKE SCENE Ukrao automobil u kojem je bila žena, ona iskočila, a...

KAO IZ FILMA

FILMSKE SCENE Ukrao automobil u kojem je bila žena, ona iskočila, a on se potom zabio u drugo vozilo

PODIJELITE ČLANAK

Nesreća koja se dogodila danas oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom- Plavom mostu šokirala je mnogobrojne građane. Što je prvobitno izgledalo kao obična prometna nesreća, ubrzo se pretvorilo u složeniji slučaj otmice koji je rezultirao sudarom vozila i mogućim ozbiljnim ozljedama, piše Jajce Online.

Prema još ne potvrđenim informacijama, događaji su počeli kod bivše mesnice “Bajre” odnosno Perutnine Ptuj, gdje je muškarac navodno ušao u već parkirano vozilo marke “Golf” u kojem se nalazila jedna ženska koja je iskočila iz njega kada je uvidjela njegove namjere.

Njegova vožnja se nastavila kroz gradski tunel, ulicom Kulina Bana i prema Titovom mostu, ali put nije prošao bez incidenata. Na putu do mosta, vozilo se sudarilo, izazivajući potencijalno opasnu situaciju koja je mogla zavšiti još fatalnije. Ograda na ovom mostu zaustavila je džip “VW TIGUAN” koji se kretao prema tunelu u Pijavicama i samom centru grada Jajca.

Pripadnici Policijske uprave Jajce trenutno su na terenu, provodeći detaljnu istragu i prikupljajući informacije o ovom događaju.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img