spot_img
spot_img
N24VijestiBiHHrvatska bolnica “dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj bogatija za specijalisticu...

N24

Hrvatska bolnica “dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj bogatija za specijalisticu neurologije, dr. Kristinu Barbić

PODIJELITE ČLANAK

Nova Bila, 4. lipnja 2024. – S velikim zadovoljstvom obavještavamo javnost da se timu Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić pridružila specijalistica neurologije, dr. Kristina Barbić. Ovo značajno pojačanje omogućit će još kvalitetniju medicinsku skrb za pacijente naše bolnice.

Dr. Kristina Barbić je renomirana stručnjakinja s edukacijom iz ranih  područja neurologije. Svojim znanjem i posvećenošću pacijentima, dr. Kristina Barbić će doprinijeti unapređenju dijagnostike i liječenja neuroloških poremećaja, te će dodatno osnažiti medicinski tim neurologije bolnice u Novoj Biloj.

Dr. Barbić je diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a specijalizaciju iz neurologije završila je na SKB Mostar, sa edukacijama u bolnicicama u Zagrebu.

“Pridruživanje dr. Barbić našem timu predstavlja veliki korak naprijed za našu bolnicu. Vjerujemo da će njezina stručnost i iskustvo značajno doprinijeti kvaliteti skrbi koju pružamo našim pacijentima”, izjavio je ravnatelj bolnice, dr. Mladen Čuturić.
PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img