spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaMajka osumnjičenog opet šokira izjavom o sinu: ‘Plašim se policije’

N24

Majka osumnjičenog opet šokira izjavom o sinu: ‘Plašim se policije’

PODIJELITE ČLANAK

Policija već danima ne može pronaći tijelo malene Danke Ilić koja je ubijena nakon što ju je udario auto u Banjskom polju. Dvojica osumnjičenih 50-godišnjaka su Dankino tijelo najprije bacili na deponij, a potom su ga premjestili na drugu lokaciju, koju sada ne žele otkriti.

Osim Dejana D., zbog pomaganja u prikrivanju zločina uhićeni su i njegov otac i brat Dalibor, koji je od srčanog udara preminuo u pritvoru.
A majka obitelji, Svetlana D., koja je jučer sahranila svog sina, opet šokira izjavama za medije. Iako su osumnjičenici priznali zločin, Svetlana danas govori kako je netko drugi “sve to napravio” i smjestio njezinom sinu.

Teško joj je

“Plašim se policije, bili su u mojoj kući, iznijeli svašta. Uzeli su motornu pilu, bili su svi u bijelim odijelima, uzimali brisove. Bili su od deset do pola tri ujutro, ima sve u papirima, sve piše. Ne znam ništa, ništa ne znam. Susjedi su bili na pogrebu, ali rodbina nije”, rekla je novinarima.

Tvrdi i da se boji ostati sama, pogotovo navečer, pa joj društvo prave susjedi koji sjede s njom.

“Ja mislim da moj sin nije kriv, ali ništa ne znam. Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je namještaljka”, rekla je Svetlana, piše Informer.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img