N24VijestiCrna kronikaPolicija privela osobu koja je probušila gume na automobilima sa srbijanskim tablicama

Crna kronika

Policija privela osobu koja je probušila gume na automobilima sa srbijanskim tablicama

PODIJELITE ČLANAK

Policijski službenici PU Centar danas su, radeći na rasvjetljavanju i pronalasku izvršitelja više krivičnih djela iz člana 293. KZ F BiH (oštećenje tuđe stvari), počinjenih u vremenskom periodu od 31.12.2022.godine do 03.01.2023.godine, na štetu pet oštećenih osoba, svi državljani Republike Srbije, identificirali, pronašli i uhitili osobu za koje postoji osnovana sumnja da je izvršitelj navedenih krivičnih djela.

Radeći na rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela policijski službenici su došli do operativnih saznanja da je spomenuto lice i u prethodnom periodu vršilo krivična djela oštećenje tuđe stvari i to oštećenjem pneumatika na motornim vozilima, te da je zbog toga već bio hospitaliziran i liječen u JU “Psihijatrijska bolnica Županije Sarajevo”.

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, po čijem nalogu je osoba, nakon kriminalističke obrade, smještena na promatranje i medicinski tretman u JU “Psihijatrijska bolnica Županije Sarajevo”, a Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima dostavljen Županijskom tužiteljstvu Županije Sarajevo.

Ovo se odnosi na oštećenja pneumatika na pet vozila sa registarskim oznakama R. Srbije.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još