N24Priče iz dijasporePriopćenje Hrvatske katoličke misije Ingolstadt

Proslava bračnih jubileja

Priopćenje Hrvatske katoličke misije Ingolstadt

PODIJELITE ČLANAK

Priopćenje Hrvatske katoličke misije Ingolstadt;

”Dragi vjernici i prijatelji,

kada zaručnici odluče sklopiti brak i primiti sakrament ženidbe, to obično za mladence ali i za čitavu rodbinu, susjede i prijatelje bude veliki događaj.
Dugo se svi pripremaju za taj jedninstveni dan!
Na sam dan vjenčanja pođu svi skupa u crkvu kako bi zaručnici pokazali pred župnom zajednicom, roditeljima, prijateljima, rodbinom i svima ostalima uzvanicima da od toga trena, kada ih Bog združi, zajedno kroče kroz život, zajedno idu svojom prugom i postaju supružnici.
Sigurno se svi rado sjećaju svog dana vjenčanja!
No, kako godine prolaze, ne sazrijevamo samo mi kao osobe, nego i taj čin ljubavi sklapanjem svetoga braka postaje sve značajniji.
Naravno, bračni parovi slave međusobno svaku godišnjicu braka, ali kada se radi o jubilarnim godišnjicama – to opet slavimo u zajedništvu svojih najmilijih.
Tako je i naša HKM Ingolstadt jučer proslavila sv. misu za naše jubilarce.
Kao zajednica smo molili za sve brakove a na poseban način za naše jubilarce koji su svoj jubilej na sv. misi sa svima nama proslavili.
Od srca im svima čestitamo i želimo da još puno godina zajedno provedu sretni u braku te da još puno jubileja proslave sa nama u zajednici.
Svečano misno slavlje uveličao je zbor mladih naše HKM Ingolstadt, “VIS AGAPE”.
I dalje, kao zajednica, molimo za sve naše bračne parove i obitelji da ustraju u svojoj vjeri, vjernosti katoličkoj Crkvi i našoj zajednici.

Veliko hvala Ani i Anti na fotografijama!“

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još