spot_img
spot_img
N24MagazinZanimljivostiPrvosvibanjski roštilj: Cijene su skočile, ali tradicija ostaje nepromijenjena

CIJENE SU VIŠE ALI…

Prvosvibanjski roštilj: Cijene su skočile, ali tradicija ostaje nepromijenjena

PODIJELITE ČLANAK
Međunarodni praznik rada obilježava se diljem svijeta 1. svibnja, a u većini zemalja je neradni dan – ili kao u Federaciji BiH čak dva dana.

Veliki broj ljudi taj dan iskoristi za druženje u prirodi, vikendicama ili jednostavno ostanu doma. Taj dan neizbježan je roštilj koji će ove godine biti nešto skuplji u odnosu na prošle godine.

Neke trgovine i mesnice ovih dana nude meso za roštilj po akcijskim cijenama, a uz to na akciji su i brojni drugi dodatci jelima poput majoneze, kečapa, ajvara, senfa i povrća, ali i samih roštilja, pribora za roštilj, uglja i slično.

Ćevape, pljeskavice, kobasice u nekim hercegovačkim trgovinama, tržnim centrima i mesnicama možete kupiti po akcijskim cijenama od 12,45 KM po kilogram.

Popularno meso za roštilj je i svinjski vrat bez kosti čija je cijena na akciji od 12,95 KM do 14,45 KM po kilogramu. Carsko meso do 1. svibnja u nekim mesnicama i trgovinama možete kupiti za8,50 KM i 8,95 KM po kilogramu, a jedna od jeftinijih opcija su i svinjski vrat s kosti te svinjski kotlet koji na akciji koštaju 8,95 KM po kilogramu. Za svinjsku šniclu morat ćete izdvojiti 9,95 KM po kilogramu.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img