spot_img
spot_img
N24VijestiCrna kronikaUhićenja od ranog jutra: Nova akcija policije i USKOK-a, objavljeno tko je...

N24

Uhićenja od ranog jutra: Nova akcija policije i USKOK-a, objavljeno tko je meta istrage

PODIJELITE ČLANAK

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Split (PNUSKOK), u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) nastavili su ranije kriminalističko istraživanje.

Rano jutros krenula su uhićenja osumnjičenih osoba zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama u sastavu zločinačkog udruženja. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba, dio kojih se od ranije nalazi u zatvoru.

 

 

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osobe pritvorskom nadzorniku te će podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, javlja policija.

Uhićenja i u srijedu: Uhićeno desetak osoba

Podsjetimo, USKOK je i jučer bio u akciji. Provedena su uhićenja kao rezultat kriminalističkog istraživanja koje provodi PU istarska u koordinaciji s USKOK-om.

Zbog sumnje da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine, jučer je uhićeno desetak osoba na području Istarske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije te Grada Zagreba.

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

spot_img
Pročitajte još
spot_img
spot_img