N24VijestiBiHUSPJEŠNA PRIČA: Iz Njemačke došla u Vitez i pokrenula vlastiti posao

Priča iz dijaspore

USPJEŠNA PRIČA: Iz Njemačke došla u Vitez i pokrenula vlastiti posao

PODIJELITE ČLANAK

Životna priča i ambicija Belmine Čorić sigurno je nešto što je ovih dana zainteresiralo mnoge nakon što su pojedini mediji objavili zanimljiv tekst o tome kako je u Vitezu, preciznije u naselju Šantići s radom krenulo poduzeće koje se bavi oblikovanjem tijela i to uz pomoć nove tehnologije na principu magnetnih valova. 

Ovaj neobičan i suvremeni „mali biznis“ sigurno je novost u Vitezu i Središnjoj Bosni, pa smo odlučili saznati malo više informacije o ovome projektu u i osobi koja stoji iza njega.

Način je ovo da i u buduće pomognemo male i srednje poduzetničke projekte da dobiju zasluženu medijsku pozornost kako bi im to pomoglo u daljnjem razvoju i radu.

Možete li nam malo opisati svoj „poslovni put“, kako ste zapravo uopće došli na ideju baviti se ovom djelatnošću koja je dosta neobična za naše prostore?

Ideja je povezana s činjenicom kako danas kada živimo u 21. stoljeću tehnologija nam pruža mogućnost da svoj izgled dovedemo do savršenstva, a od obaveza nemamo toliko vremena da radimo na svom izgledu, te samim tim krijemo svoje mane. Krenut ću od sebe: Željela sam da sve mane koje sam vidjela na sebi pretvorim u zadovoljstvo, da se sama sebi sviđam, a smatram da je to cilj svake žene, a čak i muškarca. U Njemačkoj sam prvi put dobila informaciju za ovu novu tehnologiju. Toliko me zainteresiralo da sam otišla na par tretmana i postigla ono što sam dugo, dugo željela. Sve do tad nisam imala namjeru pokrenuti taj posao ali kad sam vidjela rezultate što fizički tako i mentalne (jer naš izgled gradi naše samopouzdanje) odlučila sam ovaj osjećaj podijeliti sa svakom drugom osobom i na kraju evo od toga napraviti i vlastiti poduzetnički projekt.

 
Vi ste se vratili iz Njemačke i odlučili upustiti u jedan poduzetnički projekt u Središnjoj Bosni, možete li nam reći što je utjecalo na tu Vašu odluku i kakva su Vam i dosadašnja iskustva s poslovanjem u Središnjoj Bosni?

Možda najbolje da to objasnim na jednom od mnogih primjera koji se mojoj prijateljici dogodio u Njemačkoj: Zima, snijeg pada, led pod nogama, a ona u 9 mjesecu trudnoće noseći u rukama pune vrećice namirnica skliznula ispred trgovine i pala. Nitko nije se ni osvrnuo da joj ponudi pomoć. Naravno nije mi cilj da sad generaliziram, ali željela sam istaknuti kako su ljudi u Bosni i Hercegovini puno bliži jedni drugima i spremniji pomoći. I ne samo to, iako sam rođena u Njemačkoj i cijeli život živjela tamo srce me vuklo da pokušamo živjeti u Bosni i Hercegovini, i nekako osjećam da pripadam tu.

Možete li nam malo pojasniti što je to bodyforming?

Aparat koji koristim za bodyforming prvobitno je proizveden u Švicarskoj i radi sa magnetskim valovima. Jedinstvena je to metoda za zatezanje stražnjice bez operacije i bez bola te uklanjanje neželjenih masnih naslaga s bokova, trbuha i bedara. Tijekom tretmana izgrađuje se mišićna masa, a istovremeno se smanjuju masne naslage i dugoročno pomaže u postizanju zategnute i skladne figure. Jedan tretman koji traje 20 minuta zamenjuje 20.000 trbušnjaka ili sklekova.

Naše čitatelje sigurno će zanimati što sve spada u ovu tehnologiju i je li ona zdravstveno certificirana?

 

Bodyshape Aparat nudi više prednosti:
Sagorijeva masne naslage, izgrađuje mišiće, poboljšava cirkulaciju krvi, povećava energiju, poboljšava izgled kože, poboljšava rad crijeva, uklanja bolove (kao npr. na leđima), poboljšava limfnu cirkulaciju (Usporena i smanjena cirkulacija limfe dovodi do nagomilavanja toksina u organizmu što negativno djeluje na funkcioniranje i stanje stanica). Aparat je zdravstveno međunarodno certificiran. Odobren je od strane doktora struke, te se ne koristi samo u estetske svrhe nego i u zdravstvene.

Tko su potencijalni korisnici Vaših usluga i možete li nam prenijeti njihova iskustva nakon tretmana?

Najčešći klijenti su večinom mlađe žene i mame a među njima ima i muškaraca, koji npr. rade tretmane na stomaku. Postigli smo čak na prvom tretmanu smanjen obima dijela tijela koji je tretiran od 1 cm do 7 cm. A naravno, sve to zavisi od tijela, jer svako tijelo drugačije reagira na tretmane.

Pored svojih poslovnih i privatnih obveza uspijevate li se baviti nekim hobijem?

Naravno, kao svoj hobiji prije svega mogu izdvojiti veliku ljubav prema psima kojih trenutno imam šest. Pored toga uživam u kuhanju i isprobavanju novih recepata.

Možete nešto dodati našim čitateljima za kraj našeg intervjua?

Kratko i jasno: ”ne krij svoje mane – učini nešto sa njima”. Fotografije prije i poslije tretmana možete pronaći na instagram stranici Bodyshape.ba.  A medijima želim zahvaliti na divnoj suradnji, a presretna sam što ste mi omogućili da u samom početku dobijem medijsku priliku da predstavim ono što radim.

Izvor: http://Centralna.ba

 

n24.ba

PODIJELITE ČLANAK

NAJNOVIJE

Pročitajte još